MHC Oudenbosch

Inloggen

Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op

Contact

M.H.C. Oudenbosch
hockey
Adres
M.H.C. Oudenbosch
Albanoweg 1a
4731 VG Oudenbosch

0165317470
[email protected]
Postadres
Postbus 121
4730 AC Oudenbosch
Hockey Factory
terug naar vorige scherm
27-6
Einde hockey seizoen

Beste leden van MHCO,

Ondanks de Corona-perikelen van de afgelopen maanden, zijn we gelukkig toch in staat geweest om voor diverse groepen nog trainingen aan te bieden. Tevens zijn we bezig geweest om dit rare seizoen toch op een leuke manier af te sluiten. We zaten hierbij te denken aan een aangepast sluitingstoernooi voor de jeugd en een aangepaste huldiging. Hiervoor zijn we ook in overleg geweest met de gemeente om te kunnen bepalen wat onze mogelijkheden nog waren. Helaas is hieruit naar voren gekomen dat we, naast de huidige trainingen, verder niets kunnen / mogen organiseren. Op de eerste plaatst vinden we dat natuurlijk ontzettend jammer, maar gezien de huidige tijd is dat ook wel begrijpelijk, maar wat in het vat zit,.....

Bij deze willen we jullie dan ook informeren over het feit dat de trainingen nog uiterlijk tot 3 juli door zullen gaan, waarna we met z'n allen hopen op een mooie zomer vol met positieve ontwikkelingen richting de start van het nieuwe seizoen!

Tot slot willen we een ieder bedanken voor zijn / haar inzet, geduld en positieve instelling in de afgelopen maanden en we hopen jullie allemaal rond september weer in volle gezondheid op het hockeyveld terug te zien, waarbij we uiteraard hopen dat er nog wat versoepelingen hebben plaatsgevonden.

Fijne zomer!

 

Bestuur MHCO

 
 


Hockey.nl

Statistieken

zondag 9 augustus 2020
Aantal leden (info) 281
Nu online 23
Leden met @ 99,3%
SMS Bereik (teams) 75,4%

Mededelingen

Clubcompetitie

1. Zaal-MC1
2. Meisjes D1
3. Zaal-H1
4. Veteranen
5. Dames 1
hele clubcompetitie..

BAS

(% bezetting bar)
augustus 0 %
september 0 %
oktober 0 %

Laatste reacties

Recente verslagen

Nog geen verslagen.

Clubprestaties

overall greengeelred
week greengeelred

overall: 36% |week: %

Teams